http://www.2beauty.hu/wp-content/uploads/2021/07/5318-1.jpg

20 év tapasztalat
Már 13 évesen eldöntöttem, hogy kozmetikus leszek. Ennek megfelelően a középiskolai tanulmányaimat egy egészségügyi szakközépiskolában folytattam, hiszen az emberi test pontos ismerete úgy gondolom elengedhetetlenül fontos a kozmetikusok mindennapjaiban.

Érettségi után végre elindulhattam a hőn áhított pálya elején. Volt szerencsém a legjobbaktól tanulni mind az elméletet, mind pedig a gyakorlatot.

20 évesen megnyitottam első kis üzletemet a belvárosban, ami a mai napig üzemel. Szüleim aggodalmát elhessegetve, beiratkoztam a Budapesti Műszaki Főiskolára ahol mint Műszaki szakoktató végeztem. Mivel az üzletvezetési, pénzügyi ismeretek hiányoztak ezért ezt is pótoltam egy két éves képzés keretein belül. Persze mindemellett a kozmetikai továbbképzések a hétköznapjaim részét képezték, képzik a mai napig is.

20 év tapasztalatával, tudásával a hátam mögött nyitottam meg második üzletemet ami egy picit más mint a klasszikus értelemben vett kozmetika. Itt a fő hangsúly az elektrokozmetikai arc- és főleg testkezeléseken van. Mindig úgy éreztem, hogy számomra ez a tökéletes pálya, amit nagy szeretettel és alázattal végzek.

​Pápai Tímea