TŰS MEZOTERÁPIA

Forradalmian új mikrotűs rendszer, hatékony megoldás a feszes, szép és fiatal bőrért!

Napjaink egyik legnépszerűbb kezelése a kollagén indukciós terápia, mely a kozmetika és a bőrgyógyászat határterületén mozgó beavatkozás. Segítségével látványos eredmény érhető el.​
A keverhető hatóanyagoknak köszönhetően össze tudjuk állítani a vendég igényének és problémájának megfelelő hatóanyag kombinációkat. Ezenkívül koktéljaink hatóanyag-kombinációja célzottan egy bizonyos kozmetikai problémára nyújt megoldást.
Többek között: hidratálás, ránctalanítás, túlzott faggyútermelődés, aknés bőr, pigment rendellenességek, akár már mélyebb ráncok halványítása izmot bénító toxinok nélkül.
A kezelés során a tű méretétől függően, a hámrétegeben, vagy az irharétegben jönnek létre az apró lyukacskák és csatornák, melyek ideiglenesen áttörik a bőr védő rétegét,  így könnyítve a hatóanyagok bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe.  

A Mezopen önmagában is hatásos eljárás, hiszen az irharétegben létrejött lyukacskákat, az ott található fibrocyták, vagyis a kötőszövetet termelő sejtek, azonnal elkezdik kollagénnel gyógyítani. Ezért is nevezik ezt az eljárást kollagén indukciós terápiának. Megfelelő hatóanyagok hozzáadásával az eredményt nagy mértékben tudjuk fokozni és gyorsítani.

HYDROFACIAL KEZELÉS

A Hydrofacial/H2O/ hidrodermabráziós technológia innovatív fejlesztése új szintre emeli a mélytisztítást és a dermabráziós eljárásokat, ráadásul a készülék mikroporlasztásos hatóanyag bejuttatási technológiája új szolgáltatás a piacon.

A készülék a kristályos vagy gyémántfejes mikrodermabrázió alternatívájaként speciálisan erre a célra kifejlesztett folyadékot és vákuumot alkalmaz a bőr megfelelően intenzív, mélytisztító hatású előkészítésére, illetve egy külön funkcióban – egyénre szabható – hatóanyag, illetve micro+ hyaluronsav feltöltésére. A folyadék mennyisége és a vákuum erőssége aktuális bőrállapotnak megfelelően szabályozható.

A kezelőfej kiképzése lehetővé tette, hogy az abrázió következtében leváló hámsejteket a folyadék magával vigye egy erre alkalmas gyűjtőtartályba. Az eredmény: makulátlanul tiszta, intenzíven hidratált és intenzív hatóanyag-koncentrátumokkal kezelt bőr. A kezelés következménye a szövetek ​anyagcseréjének, a vérkeringésnek és a nyirokáramlásnak az aktívabbá tétele is.

A Hydrofacial/H2O/ hidrodermabráziós technológia és a spirálistól a szemcsésig kialakított egyedi fejek lehetővé teszik a maximálisan kontrol alatt tartott alkalmazást.

A kezelés mindig 100%-ig biztonságos, nem fordulhat elő túlkoptatott bőrstruktúra, a túlkoptatás esetleges mellékhatásai teljesen kiküszöbölődnek. Nincs bőrirritáció a koptatás mindig egyenletes és kontrollált.

A kezelés hatására a hatóanyag felszívódó képesség javul, fokozódik a sejtek regenerálódása és az alkalmazott folyadékoknak köszönhetően csökken a ráncok mélysége, rugalmasabbá válik a bőr, mely így jelentősen hatással lesz az arc kontúrosabbá tételére.

Különleges peeling rendszer az egyedülálló kezelési eredményekért.

A felhasznált intenzív hatóanyagok  katalizátorként hatnak a bőrön, felgyorsítják a bőrsejtek regenerálódását és úgy működnek, mint egy önálló bőrfiatalító rendszer. Használatuk következtében az új bőrsejtek gyorsabban jelennek meg, a bőr általános megjelenése érezhetően fiatalabb, simább, tisztább lesz. A kialakuló bőrhibákat idejében visszaszorítják vagy eltávolítják, és enyhítik az epidermikus ráncok mélységét.