HIEMT BODY PRO- A legújabb TREND az alakformálásban​

Mire alkalmazhatjuk?

HAS

Has körfogatának csökkentésére, hasizom definiáltságának növelésére.

fenék

A fenék emelésére, formálására.

Kar

Petyhüdt kar feszeítésére.

szétnyílt hasizom

Szétnyílt hasizom kezelésére

comb

Combizmok erősítésére, comb térfogatcsökkentésére

törzs

Törzs izmainak erősítésére.

A Hiemt body pro vagy teljesen hivatalos néven a HIEMT/HIFEM eljárás most robbant be a piacra szerte a világban és azonnal megkezdte térhódítását. Röviden összefoglalom az eljárás működését, aztán megnézzük, miért ennyire izgalmas:)

 A gép kezelőfejei elektomágneses mezőt hoznak létre, mely rendkívül erősen stimulálja az izmokat. 

A magas frekvenciájú-azaz nagyon gyors hullámok kontrakciót és elernyedést váltanak ki az izmokból. Kicsit hasonló a nagyon régi EMS eljáráshoz, de alapvetően egy teljesen más technológia, sokkal erősebb behatás és a végén más folyamatok mennek végbe (a 7 TESLA energiamennyiség mindent elmond..)

MI A FOLYAMAT?

A nagy erejű elektomágneses stimuláció hatására 100%-os izommunka megy végbe -csak viszonyításképp, egy erős súlyzós edzéssel az izmokat max 20-30%-ban tudjuk terhelni). Tehát 100% a 20-30%-hoz képest. Az izmok soha nem éltek át ekkora terhelést…persze nem sajnáljuk őket:)

Ennyi, 30 percen át tartó behatás megfelel 35-40 000 izom-műveletet ami kb 20 000 felülés 30 perc alatt. Ez jól hangzik, ugye?

Az extrém terhelés miatt az izomrostok megszakadnak, csakúgy mint egy sima edzés alatt és a szervezet megjavítva őket erősebb, nagyobb térfogatú rostokat hoz létre, azaz izomtömegnövekedés jön létre. Feszesebb, tónusosabb test. Igen!

Ugyanakkor szuper hír, hogy ez a soha át nem élt izommunka azonnal a zsírsejtekből energiát akar felhasználni és a zsírsejtek erre nincsenek felkészülve (nekik soha nem kellett még ekkora mennyiségben lipáz enzimet kibocsátani és szabad zsírsavat felszabadítani az izmok számára). Sokként éri a zsírsejteket, nagy mértékű lipolízoist elindítva és felszabadítva rengeteg szabad zsírsavat, de most már biztos unod…:).
A lényeg, hogy a zsírsejtek a végére apoptózison mennek át azaz sejthalál következik be. (Pontos klinikai számadatok bizonyítják a HIEMT kezelés utáni 8 órán keresztül a zsírsejtek elhalálozását-hurrááá) Tehát: a zsírszövet is csökken!

És hát nem utolsósorban, de a folyamat legvégén, a nagyobb térfogatú izomszövet több energiát igényel, azaz gyorsul az anyagcsere. Így a kezeléssorozat után még hónapokig csökkennek a centik.

Mit nyújt 1 HIEMT kúra?

11%-os izomtónus növekedést
16%-os izomtömeg növekedést
19%-os zsírszövet csökkenést

Hogyan néz ki egy kezelés és egy kúra?

Egy kúra 2 hét és 4 kezelésből áll, vagy 3 hét és 6 kezelésből áll. Az eredmények egy része a kúra végén már látható, de még 1-2 hét mire teljesen kifejlődik a végeredmény, mely még utána lassabban de hónapokig javul.

Egy kezelés 30 perces és a kedves vendég közben pihen, relaxál. Tehát: gyors, eredményes, kényelmes