Az arcfiatalítás mellett különösen hatékonyan kezelhető vele az arc bőrproblémáinak széles köre, mint például az aknés hegek, tág pórusok, ráncok.

 A mikrotűvel kombinált frakcionált rádiófrekvencia ötvözi az önmagukban is hatékony módszereket, egymás hatását felerősítve.

 Emellett lehetőséget nyújt hatóanyag bevitelre a kezeléssel kombinálva, ami nem csak az eredményességet fokozza, hanem szinte határtalan kombinációs lehetőséget rejt magában, hogy akár prevencióban, vagy a probléma kezelésében  jelentős eredményeket érhessünk el.

Az eljárás a bőr dermális és bazális rétegeit újra egészségessé, a bőrt rugalmassá és ragyogóvá teszi.

 Az eljárás bőrszíntől függetlenül biztonsággal alkalmazható, fényvédelem mellett nyáron is végezhető kezelés.

 Kevesebb ránc, feszesebb és tömörebb bőr, megemelt vonalak, élesebb kontúrok. A kezelés ajánlott az akné utáni hegesedés helyreállítására, tág pórusok összehúzására.

MI A FOLYAMAT?

A kezelőfej speciális bevonatú izolált tűvel rendelkezik.  A lövés során egyidejűleg hatol be az összes tű a beállított mélységbe, és ezzel egyidőben az összes tűre Rf arám érkezik. A folyamat rövid ideig tart. A kezelés után bőrpír keletkezhet és eltarthat egy napig.

KEZELÉS MENETE

 A kezelt terület krémmel történő helyi érzéstelenítését követően fertőtlenített bőrön történik a kezelés. A berendezés segítségével a steril kezelőfejen lévő mikrotűk a beállított mélységbe hatolnak, és rajtuk keresztül éri el a rádiofrekvencia a célterületet.

A kezelést követően hatóanyagokat juttatunk a mikrotűk által kialakított kis csatornákon keresztül a bőrbe, majd nyugtató maszkkal és krémmel, fényvédővel zárjuk a kezelést.

A kezelést követő bőrpír általában 1-2 óra alatt szűnik meg, esetlegesen másnap tapasztalható még, de alapozóval jól fedhető. Mivel a kezelés bőrsérüléssel jár, célszerű a kezelést követően fényvédelemről gondoskodni.

MIÉRT VÁLASSZUK?

– feszesìti a bőrt
– csökkenti a ráncokat
– javítja a bőr tónusát 
– csökkenti a hegeket
– fájdalom mentes

HOL ALKALMAZHATÓ?

Testünk bármely részén jól alkalmazható. Leggyakrabban arc, nyak, dekoltázs és kézfejen alkalmazzuk.

FÁJDALMAS? 

15 perc érzéstelenítés után alkalmakként szúró érzést lehet érezni

HÁNY KEZELÉS SZÜKSÉGES? 

Már az első kezelés látványos, de legalább 3-4 alkalom javasolt.