MI A HYALURON PEN?

A HyaluronPen sűrített levegő segítségével, előre meghatározott mennyiségű hyaluronsavat képes bejuttatni a bőrbe, TŰ NÉLKÜL! . A kezelés során a bőrbe pontosan ugyan azt a savat juttatjuk be, melyet bőrünk maga is termel, így eljárás teljes mértékben biztonságos. A hyaluronsav bőrünk egyik építő eleme, amely bőrünk hidratáltságáért és  arcunk feszes kontúrjáért felelős. A kor előrehaladtával szervezetünk hyaluronsav tartalma csökken – ennek pótlására megoldást nyújtja Hyaluron Pen kezelésünk. 

A kezelésre jellemző :

 • A töltőanyag egyenletesen terül el a sejtközötti állományban.
 • Pontosan adagolható a mennyiség.
 • Természetes hatást eredményez.
 • Azonnali eredményt ad.

MIRE AJÁNLJUK A HYALURONPEN KEZELÉST
Alsó és felső ajkak mélyhidratálására, volumen pótlására
– Nasolabialis redő mélyhidratálására, mélységének finomítására
– Marionett ránc feltöltésére
– Szemöldök közti ráncok feltöltésére

KEZELÉSEK

TARTÓS RÁNCFELTÖLTŐ KEZELÉS
Alkalmazható orr és ajak barázdák, marionett ráncok és egyéb száj körüli, továbbá gondolkodó és homlok ráncok kitöltésére. Keresztkötött hyaluronsavat használunk töltőanyagnak, mely magasabb molekula méretű, így az eredmény látványosabb. A ráncok kitöltődnek, az eredmény sima, ránctalan feszes bőr. A gyártó ajánlása szerint akár 6-8 hónapig megmarad az eredmény.

TARTÓS AJAKFELTÖLTÉS
Az ajkak vastagsága, nagysága egyéni ízlés, igény szerint változtatható. Az ajkak méretétől függően 0,5-1ml hyaluronsavat töltünk alkalmanként. Ha vékonyabb, természetes hatású ajkat töltünk 0,5 ml elegendő, teltebb ajkak estében szükséges 1ml hyaluronsav alkalmanként. Ha erőteljesebb ajkakat szeretnénk, akkor az első kezelés után néhány héttel újabb 0,5-1 ml-t tölthetünk bele.

A KEZELÉS MENETE

 • Konzultáció
 • Letisztítás
 • Érzéstelenítés a kezelt területen
 • Kezelés helyétől függően a megfelelő hyaluronsav kiválasztása
 • Hyluronsav bejuttatása Hyaluron pennel
 • Fertőtlenítés
 • Nyugtató krém

A kezelés fájdalommentes és látványos, csak minimális kellemetlenséggel jár. A kezelésekhez nagy koncentrációjú keresztkötött steril hyaluronsavat használunk!
A beavatkozás után akár már 1 napon belül nem látható külsérelmi nyom, viszont az eredmény azonnali. A különböző kezeléseket különböző molekula méretű keresztkötött hyaluronsavval végezzük.

A hyaluronsav 2 féle minőségben áll rendelkezésünkre!

ELLENJAVALLATOK
Bőrbetegség, fertőző betegség
A kezelendő bőrfelületen ekcéma, psoriasis, rosacea, illetve gyulladás esetén
Autoimmun betegségek
Vérzékenység
Keloid képződésre való hajlam
Diabétesz
Epilepszia, glaukoma vagy más neurológiai megbetegedés esetén
Aktív herpesz
Szteroid kezelés a megelőző 6 hónapban
Aszpirin tartalmú gyógyszer szedése
Pajzsmirigy alulműkődés, nyirokkeringési problémák
Magas vérnyomás, szívinfarktus
Hepatitisz, AIDS, HIV fertőzés esetén
Várandósság ideje alatt
Daganatos megbetegedések esetén
Leégett, nap pirította bőr
Szilikon anyagra TILOS töltetni!
18 év alatti személyeket nem kezelünk!

Kérjük a vendégeket, szíveskedjen közölni, ha saját magán illetve a kezelendő bőrfelületen valamilyen rendellenességet, elváltozást észlel, vagy ha bármilyen gyógyszeres kezelés alatt áll. Előzőleg más által történt hyaluron töltés beavatkozás után minimum 4 hónapnak el kell telnie.

LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK
A kezelt területen kialakulhat duzzanat (ödéma), haematoma (vérömleny), fájdalom, viszkető érzés, piros vagy fehér folt, elszíneződés, csomóképződés, herpesz. Ezek a tünetek rendszerint 1-2 nap alatt rendeződnek. Az anyagnak körülbelül 2 hétre van szüksége, míg elnyeri végleges formáját.

TEENDŐK A KEZELÉS UTÁN
A kezelt terület tisztán tartása.
Szolárium, szauna, intenzív testedzés kerülése minimum 2 hétig.
Ajak volumennövelés  után első 3 napban napi 3 liter folyadék fogyasztása kívánatos, 3 napig dohányzás mellőzése kötelező.
Otthoni ápolás 1-3 napig: smink kerülendő, terület tisztán tartandó, a vízelvonó koffein fogyasztása mérséklendő.
Bizonyos kozmetikai kezelések az anyag bomlását segítik (masszázs, rádiófrekvencia, plazmakezelés, meleg vasalás, ultrahang kezelés, HIFU), ezért a kezelés után 3 hétig nem tanácsoljuk.
Sminktetoválás készítése a beavatkozás helyén inkább előtte történjen, utána minimum 3 hónapot várni kell.
A tartóssági idő változó mindenkinél, kb. 3 hét – 4 hónapig tarthat.
A tartósság mértékét befolyásolja: stressz, kevés folyadék bevitel, túlhajszolt életmód, dohányzás, UV hatások.
Víztől, gőztől, erős fizikai-és fényhatástól óvjuk a kezelt bőrfelületet! Egész gyógyulási idő alatt és a következő napokban is kerülendő!
Alkohol fogyasztása a gyógyulás első napjaiban kerülendő!

Ha ezeket nem tudod betartani, NE végeztesd el a kezelést!
MINDEZEK BETARTÁSÁVAL MEGFELELŐEN FOG REAGÁLNI A KEZELENDŐ TERÜLET!

HÁNY KEZELÉSRE VAN SZÜKSÉG?
Természetesen minél kevesebb a meglévő ránc az arcon, annál kevesebb. Ezért már akkor érdemes elkezdeni, mielőtt megtörne a bőr és a felszín alatt átrendeződnének a kollagén rostok.

MILYEN GYAKRAN SZÜKSÉGES ISMÉTELNI A KEZELÉST? A bőr alá bejuttatott hyaluron készítmény 4-8 hónap alatt szívódik fel. Az első ismétlést általában érdemes legkésőbb 3hó elteltével elvégezni, majd egyre ritkábban van rá szükség. Minél többszőr töltünk egy területet, idővel annál nagyobb mennyiségű hyaluront lesz képes megtartani a szervezet. Ezért indokolt a többszöri rátöltés. Egyre több és több hyaluron tud majd megmaradni az adott területen.
A felszívódásban egyéni adottságtól is szerepet játszik, akinek a hialuronidáz bontóenzimje erőteljesebb működésű, azoknál rövidebb ideig tart a töltés. A tartósabb eredmény érdekében az első napokban vagy héten kerülendő a terület melegítése, így a napozás, szolárium, sport, de a masszírozás is.

HA EGYSZER ELKEZDEM, AKKOR MÁR MINDIG ISMÉTELNI KELL?
NEM. Ha nincs következő kezelés, annak nincs semmilyen következménye a későbbiekben. Azonban, ha meg szeretnénk tartani az elért eredményt, akkor érdemes legfeljebb fél évente vagy évente a korrigálásokat elvégezni.

hyaluronsavas feltöltés hatására az arc megfiatalodik. A bejuttatott hyaluronsav 10-szeres mennyiségű vizet képes megkötni, így kitölti a ráncokat és hidratálttá teszi a bőrt